Trajecten

In een enkele sessie kun jij kennismaken met de werking van equine assisted coaching, vindt er meestal bewustwording van het meest urgente thema plaats en ontstaan vaak ook al de eerste inzichten. Maar… als jij graag écht diep wil gaan, aan de slag wil met jouw persoonlijke ontwikkeling en stappen wil zetten richting een licht en sprankelend leven, dan is er wel iets meer nodig.
IMG_20220420_110323

Inhoud

Gedurende een traject kijken wij samen naar steeds dieper liggende lagen en kun jij oplossingsgericht aan jouw persoonlijke coachvraag gaan werken. Hierbij wordt elke sessie in het moment individueel afgestemd op waar jij in jouw proces staat.

Aantal sessies

Een traject bestaat meestal uit 3 – 5 sessies, geheel afhankelijk van jouw behoeften en het proces dat jij doorloopt. Je kan jouw traject direct bij de intake al boeken, maar het is ook mogelijk om eerst een losse coachsessie te ervaren en van daaruit verder te kijken.

Jouw traject wordt helemaal individueel samengesteld, dit bespreken wij tijdens de intake. Verder is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een thema-traject als deze aansluit bij jouw situatie.

Voel je welkom!

Levensdoel-traject

Levensdoel-traject

In de sessies met de paarden ga jij:

  • je huidige situatie ervaren en bewust worden welke elementen hierin een rol spelen
  • je interesses en talenten onderzoeken
  • daarmee experimenteren om jouw levensdoel te ontdekken
  • je persoonlijke stappenplan maken

Bij het traject hoort ook een stukje zelfevaluatie en onderzoek, wat je op een rustig moment thuis kunt doen.

“Ik had dit nog nooit gedaan en dankzij Lisa is het voor mij een hele fijne ervaring geweest. Ze gaf me de ruimte om te voelen wat gevoeld mocht worden en ook om zelf de interactie met het paard te ervaren en daarin te onderzoeken wat er gebeurde. Er is veel gebeurt die dag over waar ik nu sta en welke stappen er gemaakt mogen worden naar de toekomst. Ik voel me gesterkt in mijn vertrouwen en genoeg stof tot nadenken en te voelen gekregen wat me verder helpt in de stappen die ik wil maken. Dank je wel Lisa voor deze mooie ervaring, een afsluiting van 2021 en nieuwe impulsen voor 2022, prachtig.”

Stuur een bericht!
Stuur een berichtje!
Heb je een vraag? Laat het mij weten!