Teamcoaching

Samenwerken… ja maar hoe dan?!?

Veel onrust in het team, het gevoel niet jezelf te kunnen zijn, weinig productiviteit en lange zware dagen zonder werkplezier…

Herkenbaar?

eye, horse, pony-6315225.jpg

Het kan ook anders!

Ben jij...

…lid van een niet functionerend team?

…HR-manager of leidinggevende van zo een team?

…de lange zware dagen en stroeve samenwerking helemaal beu?

Willen jullie...

…aan de slag met al die belemmerende patronen en overtuigingen in het team?

…onderzoeken hoe het anders kan, hoe je met elkaar wel plezier kan hebben in het werk?

“Ik help teams naar een fijnere samenwerking, waarin ruimte is voor elk individu en onderlinge communicatie de sleutel wordt tot meer werkplezier, motivatie en positieve resultaten voor iedereen.”

In één of meerdere coachsessies begeleid ik jullie in het ontwikkelingsproces van jullie team. We gaan samen kijken naar onderliggende patronen die de samenwerking belemmeren of op een negatieve manier beïnvloeden. De paarden kunnen helpen om inzicht te krijgen in de onderliggende verhoudingen, maar ook de persoonlijke eigenschappen van elk teamlid en hoe deze zich verhouden tot de andere teamleden. Er ontstaat bewustwording van (onbewuste) gedragspatronen en overtuigingen in het team. Door deze inzichten en bewustwording kan het team zich verder ontwikkelen en kan de samenwerking niet alleen efficiënter maar ook veel fijner worden met ruimte voor elk individu in het team. Doordat er die ruimte ontstaat kan iedereen zichzelf zijn en ontstaat er vanzelf een flow, die energie geeft en voor werkplezier zorgt.

horse, eye, mane-5628882.jpg

Werk jij in een team waarin je voelt dat je niet jezelf kan zijn, waarin je je anders voor moet doen? Waar veel discussie plaatsvindt en de samenwerking stroef gaat. Of geef je leiding aan zo een team?

Voel je welkom!

Coaching met paarden als buitengewoon team- of bedrijfsuitje? Ook dat kan!

Een coachsessie kan gecombineerd worden met andere teambuildingsactiviteiten en bijv. een lunch of BBQ als team- of bedrijfsuitje.

Voor iedereen, die een buitengewoon uitje wil organiseren, waarbij naast plezier ook teambuilding en elkaar op een diepere laag leren kennen een rol spelen.

20220111_131041
Stuur een bericht!
Stuur een berichtje!
Heb je een vraag? Laat het mij weten!