Wat vinden anderen?

“Lisa geeft een rustige en stabiele bedding waarin je via de paarden allerlei inzichten aangereikt krijgt en geeft je de tijd en de ruimte om deze inzichten tot je te laten komen en te gaan begrijpen. Indien nodig stelt ze je vragen om even na te denken over wat er nu precies gebeurd en het paard je wil vertellen. Het was fijn om met haar te werken.”

Jolanda

“We hadden onlangs een mooie coach-ochtend met jou en je paard! Na de koffie kregen we enige opdrachten van je en liet je ons daarna begaan met je prachtig toegankelijk en nieuwsgierig paard. Je geeft veel ruimte en stelt mooie open vragen. We kijken met veel plezier op de ochtend
terug! 
Dank.”

IMG_20220511_130534

Frank

“Wat was dit een ontzettende mooie leerzame ervaring en zo een lief paard, Wallan. Ik heb hier geleerd dat ik niet alles tegelijk moet en wil doen. Wallan gaf alles heel duidelijk aan, beetje confronterend maar dat geeft niet. Ik ga ermee aan de slag Lisa, je bent een topper! Erg leerzaam! Ik raad het iedereen aan!”

Ingrid

“Het was een hele mooie ervaring bij Lisa met haar lieve paard! Lisa is professioneel en de rust zelve. Ze laat je nadenken en het spiegelen met het paard is prachtig.

Ik beveel Lisa van Harte aan!”

Joke

FB_IMG_1635174629481

“Afgelopen week een coaching gedaan bij Lisa, wat een fijne jongedame die een mooie bedding geeft om te werken met paarden, Ik had dit nog nooit gedaan en dankzij Lisa is het voor mij een hele fijne ervaring geweest. Ze gaf me de ruimte om te voelen wat gevoeld mocht worden en ook om zelf de interactie met het paard te ervaren en daarin te onderzoeken wat er gebeurde.  Er is veel gebeurt die dag over waar ik nu sta en welke stappen er gemaakt mogen worden naar de toekomst. Ik voel me gesterkt in mijn vertrouwen en genoeg stof tot nadenken  en te voelen gekregen wat me verder helpt in de stappen die ik wil maken.

Dank je wel Lisa voor deze mooie ervaring, prachtig.”

Conny

“Lisa’s open houding beviel mij erg aan de sessie. Zij stuurde mij geen richting op, maar gaf mij alle tijd en ruimte om zelf te ontdekken hoe ik met de pony kon omgaan en op zoek kon gaan naar inspiratie voor de vragen waarbij ik gecoacht wilde worden. Lisa stelde goede vragen waardoor de antwoorden vanzelf op hun plek vielen. Dat heeft mij geholpen om na de sessie in mijn eigen dagelijkse leven de rest van de antwoorden tegen te komen.”

Remco

“Het waren hele fijne coachingsessies bij Lisa. Na een lange autorit was er eerst even tijd om te landen en je thema in te brengen. Vervolgens mocht je alle tijd en ruimte nemen om daarmee aan de slag te gaan, met 1 van de 2 lieve paarden. Lisa laat je vooral zijn, met het paard als spiegel met wat je in jezelf en t.o.v. de ander ervaart. Als ijzersterke observator kan ze je vervolgens nog meer bewegen door rake vragen te stellen en, zoals het een goede coach betaamt, dit oordeelloos te doen. Een mooi avontuur op het gebied van zelfexploratie. Net haar opleiding afgerond, maar nu al een ervaren coach. Een aanrader!”

Marcia

Wij je ook een review achterlaten?

1677154734585

Leuk, vul het formulier in!

Stuur een bericht!
Stuur een berichtje!
Heb je een vraag? Laat het mij weten!