Equine assisted coaching

persoonlijk en individueel

Ben jij...

Zit jij...

Wil jij...

…ongelukkig in je werk, relatie, huidige situatie, omgeving ect.?

…vast in angst, twijfel, negatieve gedachtes over jezelf en/of je huidige situatie?

…graag iets veranderen, maar weet je niet hoe en waar te beginnen?

Voel je welkom en leer in alle rust meer over jezelf, jouw mogelijkheden en anderen door het uitvoeren van activiteiten met het paard.

levensdoel-traject maart 22 (9)

Ik begeleid jouw persoonlijk en individueel afgestemd tijdens jouw ervaring bij de paarden. Samen met de paarden werk jij aan jouw bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en het in gang zetten van verandering. We onderzoeken de onderliggende lagen en de vraag achter de vraag.

“Lisa's open houding beviel mij erg aan de sessie. Zij stuurde mij geen richting op, maar gaf mij alle tijd en ruimte om zelf te ontdekken hoe ik met de pony kon omgaan en op zoek kon gaan naar inspiratie voor de vragen waarbij ik gecoacht wilde worden. ”

Door de coaching wordt jij bewust van (onbewuste) patronen en overtuigingen en ontwikkel jij daarbij steeds meer zelfbewustzijn en lichaamsgewaarzijn. Ik faciliteer met een open houding en veel rust en ruimte jouw individuele proces, waardoor er duidelijkheid ontstaat over wie je eigenlijk bent, wat jou energie geeft en hoe jij de keuze kan maken vóór lichtheid, positiviteit en vreugde. De focus ligt daarbij op jouw innerlijke kracht en mogelijkheden, waarbij het uitgangspunt is dat jij de oplossing (bewust of onbewust) zélf in je hebt.

IMG_20220420_123350
FB_IMG_1635174624867

Verlang jij...

Heb jij...

…naar meer licht, sprankel en positiviteit, gun jij jezelf meer vreugde en ben je bereid hierin te investeren?

…het lef om écht naar jezelf te kijken en durf je te kiezen voor de beste versie van jezelf en jouw leven?

Plan dan direct jouw eerste online kennismaking met mij!

Een coachsessie duurt maximaal 1,5 uur. Dit is incl. een moment vooraf om samen wat te drinken en te landen. Hoe lang de activiteit met de paarden precies duurt is geheel afhankelijk van jouw proces en wat er naar boven komt.

De individuele sessies vinden plaats op mijn werklocatie aan de IJsspoorweg 12 in Weerdinge.

De sessies vinden grotendeels buiten of in een onverwarmde ruimte plaats, trek daarom bij het weer passende kleding aan. Denk ook aan stevige schoenen, waarop je goed uit de voeten kunt.

Voel je welkom!

20220111_131041

Goed om te weten

In een enkele sessie kun jij kennismaken met de werking van equine assisted coaching, vindt er meestal bewustwording van het meest urgente thema plaats en ontstaan vaak ook al de eerste inzichten. Maar… als jij graag écht diep wil gaan, aan de slag wil met jouw persoonlijke ontwikkeling en stappen wil zetten richting een licht en sprankelend leven, dan is er wel iets meer nodig. 

Coaching bij je eigen paard

Heb je zelf een of meerdere paarden en wil je graag bij en door je eigen paard/en gecoacht worden?

Let op: Bij een coaching op een andere locatie worden reiskosten (€ 0,30,- per km) gerekend.

horse, hand, friendship-5628881.jpg
Stuur een bericht!
Stuur een berichtje!
Heb je een vraag? Laat het mij weten!