GewoonLisa

"Gewoon" staat voor 'what you see is what you get', dus geen poespas, vooral rust en ruimte en gewoon ik als coach, zo bijzonder en buitengewoon als ik in mijn essentie ben.

Wie ben ik?

Mijn naam is Lisa en enkele woorden die mij omschrijven zijn open, authentiek, rust, vertrouwen, eerlijk, intuïtief, sprankelend, optimistisch en respectvol. Ik hecht waarde aan positiviteit, openheid, levensvreugde, bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en zachtheid.

Verbinding speelt een grote rol in mijn leven,
dus wil je meer weten, neem gewoon contact met mij op!

Waarom doe ik, wat ik doe?

Ik ben er oprecht van overtuigd dat het échte aanwezig zijn in het hier en nu de sleutel tot alles is. Het écht aanwezig zijn in het moment, met liefde en acceptatie voor alles wat er is, in ons maar ook in onze omgeving; dat is de sleutel die de lagen van de sluier kan lichten.

Het bewustzijn van al die lagen en de essentie, die daaronder ligt, maakt een vrij en sprankelend leven mogelijk!

Uniek super power (USP)

Mijn uniek super power is mijn positiviteit in combinatie met mijn natuurlijke rust. Hierdoor ben ik een uitstekende luisteraar en in staat jou alle ruimte te geven, die jij nodig hebt tijdens een sessie om écht bij jezelf te kunnen komen en de onderliggende lagen te kunnen onderzoeken. Doordat ik van nature positief ben ingesteld, ligt mijn focus op oplossingsgerichtheid en heb ik vooral ook oog voor de dingen die wél leuk zijn of goed gaan.

Een bewust, vrij en vreugdevol leven voor iedereen!

Mijn missie

Mijn missie is het begeleiden van mensen naar meer vrijheid en plezier!

Dit doe ik met inzet van paarden en de natuur om bewustwording van patronen en overtuigingen, meer zelfbewustzijn en lichaamsgewaarzijn te creëren en zo voor een ieder individueel zijn of haar unieke antwoorden te vinden: Wie ben ik écht? Wat geeft mij energie? Wat geeft mijn leven zin?

Favo Lisa_Light_2021_11

“Samen met de paarden begeleid ik jou op je reis naar jezelf!"

Groetjes

Lisa

Stuur een bericht!
Stuur een berichtje!
Heb je een vraag? Laat het mij weten!