Duo Coaching met Paarden

Voor wie?

  • Partners,
  • vrienden,
  • collega’s,
  • moeders en dochters,
  • vaders en zoons…
…of gewoon 2 mensen in wat voor soort relatie dan ook.

In welke situatie?

Als je om welke reden dan ook in jullie relatie tot elkaar aanloopt tegen miscommunicatie, onbegrip, en disharmonie en je diepgaandere connectie en verbinding mist.

En jullie beiden hieraan willen werken om écht vanuit jullie essentie te kunnen verbinden in de relatie.

Voor een fijnere omgang met elkaar.

Voel je welkom en leer in alle rust meer over jezelf, de ander en jullie relatie tot elkaar door het uitvoeren van activiteiten met het paard.

IMG_20220420_113442

Ik begeleid jullie tijdens de ervaring bij de paarden zowel in de relatie tot elkaar als persoonlijk en individueel afgestemd. Samen werken wij aan jullie bewustwording van relatiepatronen en de dynamiek tussen jullie. Daarnaast wordt er ook op persoonlijk vlak bewustwording gecreëerd en waar nodig verandering in gang gezet.

“We hadden onlangs een mooie coach-ochtend met jou en je paard! Na de koffie kregen we enige opdrachten van je en liet je ons daarna begaan met je prachtig toegankelijk en nieuwsgierig paard. Je geeft veel ruimte en stelt mooie open vragen. We kijken met veel plezier op de ochtend terug!”

Door de coaching worden jullie steeds bewuster van (onbewuste) patronen en overtuigingen en ontwikkelt zich daarbij als vanzelf steeds meer zelfbewustzijn en lichaamsgewaarzijn, wat ook doorwerkt in de relatie tot elkaar. 

Ik faciliteer met een open houding en veel rust en ruimte jullie proces, waardoor er duidelijkheid ontstaat over wie jullie apart van elkaar eigenlijk zijn, hoe de relatie opgebouwd is, wat energie geeft en hoe jullie samen de keuze kunnen maken vóór lichtheid, positiviteit en vreugde. De focus ligt daarbij op jullie innerlijke kracht en mogelijkheden, waarbij het uitgangspunt is dat jullie de oplossing (bewust of onbewust) zélf in jullie hebben.

IMG_20220520_130053

Interesse? Plan dan direct jullie eerste online kennismaking met mij!

Voel je welkom!

Een DUO coachsessie duurt maximaal 2,5 uur. Dit is incl. een moment vooraf om samen wat te drinken en te landen. Hoe lang de activiteit met de paarden precies duurt is geheel afhankelijk van jullie proces en wat er naar boven komt.

De DUO sessies vinden plaats op mijn werklocatie aan de IJsspoorweg 12 in Weerdinge.

De sessies vinden grotendeels buiten of in een onverwarmde ruimte plaats, trek daarom bij het weer passende kleding aan. Denk ook aan stevige schoenen, waarop je goed uit de voeten kunt.

Goed om te weten

In een enkele DUO sessie kunnen jullie kennismaken met de werking van equine assisted coaching, vindt er meestal bewustwording van het meest urgente thema in de relatie plaats en ontstaan vaak ook al de eerste inzichten. Maar… als jullie graag écht diep willen gaan, aan de slag willen met de dynamiek en patronen in de relatie en daarbij ook jullie persoonlijke ontwikkeling, dan is er wel iets meer nodig.

20220111_131041
horse, hand, friendship-5628881.jpg

Coaching bij je eigen paard

Heb je zelf een of meerdere paarden en wil je graag bij en door je eigen paard/en gecoacht worden?

Let op: Bij een coaching op een andere locatie worden reiskosten (€ 0,30,- per km) gerekend.

Stuur een bericht!
Stuur een berichtje!
Heb je een vraag? Laat het mij weten!